Lifecasting als kado!
Iets orginelers bestaat niet!

Waardebonnen

Lifecasting als kado

Heb jij ook moeite met het zoeken naar een leuk en orgineel kado? Dan ben je toch op dit moment op de juiste site beland. Want iets orginelers dan een lifecasting, bodycasting of bellycasting bestaat gewoonweg niet!
Bij Lifecasting Overijssel hebben wij waardebonnen die voor een vast bedrag naar keuze of product naar keuze kan worden besteld. Dus je kunt zelf beslissen of je de ontvanger laat kiezen waar diegene het liefst de waardebon aan uitgeeft, of je kunt zelf alvast een artikel of product kiezen. Hieronder kun je alvast inspiratie opdoen.


Klik op de link en hij stuurt je meteen door naar de informatie.

- Handbeeld kado geven
- Bellycasting kado geven
- Gipsbuik kado geven
- lichaamsbeeld kado geven
- Dierenbeeld kado geven
- Voetafdruk of handafdrukje baby kado geven

Een handbeeld kado doen

Geef je dierbare een mooi kado in de vorm van een handbeeld. Een handbeeld is een realistische afdruk van handen. Alle details zoals nagels, rimpels en zelfs littekens zijn zichtbaar. Dit is het ultieme kado voor bijvoorbeeld je ouders, samen met je partner ter ere van jullie huwelijk, een handbeeld kado voor moederdag of bijvoorbeeld als kinderen een beeld te maken van jullie handen en aan je ouders te geven

bronzen handbeeld maken

Bellycasting kado geven

Een bellycasting is ontzettend leuk om te geven én te krijgen. De aanstaande mama zal bijzonder verrast zijn als jij een mooie realistische afdruk van haar buik geeft. Ze kan zelf inplannen wanneer het voor haar het beste uitkomt uiteraard. Maar wacht niet te lang. Het mooiste is namelijk tussen de 30 en 35 weken.

Gipsbuik kado geven

Een gipsbuik is een afdruk van een zwangere buik, maar deze heeft geen details zoals een bellycasting. Een gipsbuik wordt gemaakt van gips. Dit doen we door om de buik heen laagjes gipsverband te leggen. Nadat de buik uitgehard is halen we hem er af en dat is dan meteen de uiteindelijke vorm. Deze kan vervolgens verder versierd worden met bijvoorbeeld kant en bloemen. Maar er kan ook een mooie schildering op gemaakt worden. Een gipsbuik kan je het beste laten maken tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Naast een gewone gipsbuik kan ze ook een bellybowl laten maken. Dit is ontzettend leuk om bijvoorbeeld te gebruiken bij een newbornshoot.
Gipsafdruk buik laten maken

Lichaamsbeeld cadeau geven

Wil je je partner echt verassen dan geef je hem/haar een kado voor bodycasting. Hoe gaaf is het om samen 1 beeld te vormen? Of laat jij als verassing een afdruk maken van jouw lichaam? Dit kan zijn van jouw benen, billen, torso, gezicht etc.

Dierenbeeld kado geven

De band met een huisdier is prachtig! Ken je iemand die zo'n mooie band met hun hond of kat heeft? Dan is diegene vast en zeker super blij met een lifecasting van hun lieveling. Dit is een kado waar jaren later nóg over gesproken wordt. Een pootafdruk laten maken is uniek en maakt een tastbare herinnering voor eigenaren.
3D pootafdruk hond

Hand en/of voetafdrukje baby

Een neefje of nichtje of kleinkind is een heuchelijke gebeurtenis. Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Denk dan eens aan een een beeldje van de voetjes en handjes van het pasgeboren baby'tje. Een voetafdrukje bij een baby laten maken kan al vanaf de eerste dag. Het doet geen pijn en is volkomen veilig. Gegarandeerd dat mama en papa dit een waardevol geschenk vinden. Een babytje groeit namelijk erg snel en die kleine teentjes en vingertjes zijn dan superleuk om te hebben als beeldje voor later.
3D beeldje baby in hand
Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting Nederland | Webdesign by Saskia Creations