Gedenksteentjes,
neem je liefde mee!

Gedenksteentjes

Naast urnen en mini-urnen kunnen we ook een mini gedenksteen maken. Een gedenksteentje wordt geplaatst op een persoonlijke plek ter nagedachtenis aan jou dierbare.

Veel nabestaanden vinden het prettig om de mogelijkheid te hebben een kleine gedenksteen voor thuis te kopen. Deze kan dan geplaatst worden op een bijzondere plek in huis of in de tuin. Ook het geven van een gedenksteen aan nabestaanden is zeer geschikt als troost bij het overlijden van een dierbare.

Gedenksteentjes naar wens gemaakt

Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke wensen en voorkeur. Wil je iets persoonlijks laten maken? Dan maken we graag een ontwerp voor jou. Maak je wensen kenbaar en we doen ons best om een zo mooi mogelijk gedenksteentje te maken die hieraan voldoet. Denk aan vormen, kleuren, tekst. Uiteraard ben je ook welkom in ons atelier om samen te kijken naar de mogelijkheden. In ons atelier hebben we voorbeelden van diverse soorten materialen, vormen en kleuren. Omdat ieder werkstuk met de hand ontwikkeld en gemaakt wordt, ben je zeker van een uniek persoonlijk beeld.Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting Nederland | Webdesign by Saskia Creations