Face casting
Laat jij je gezicht casten?

Een realistische afdruk van jou gezicht!

Je hoofd laten casten, dat is niet iets wat iedereen zomaar bedenkt. Misschien heb je een speciale reden waarom je een beeld van je eigen gezicht wil, of van je partner of familie. Welke reden het ook is, een bijzondere ervaring zal het sowieso zijn.

Naast het maken van een mooie realistisch beeld van het gezicht, kunt u ook een borstbeeld laten maken van de hals tot net boven de borst. Dit kan een volledig 4D borstbeeld zijn of alleen de voorzijde.


Hoe wordt een gezichtsafdruk gemakt?

We maken eerst een mal van het gezicht. We beginnen met het aanleggen van laagjes over je gezicht. Het materiaal wat we gebruiken is 100% huidveilig voor jong en oud. We zorgen ten alle tijde voor een veilige situatie. We spreken signalen af waarmee je kunt aangeven dat het oke gaat of niet. Je moet namelijk wel even een poos met je ogen dicht zitten en er komt best wat materiaal over je gezicht. Dit kan voor sommigen een enge ervaring zijn. Daarnaast doen we een facecasting altijd met 2 personen. De een heeft de taak om op het model te letten en de ander kan zich bezig houden met het verder aanleggen van de mal.
gezichtsafdruk maken

Wanneer we de laagjes aanbrengen over het gezicht geven wij je aanwijzingen en vragen of alles nog goed gaat. Je ogen moeten dicht blijven tijdens de facecast. We proberen de ogen zolang mogelijk eerst vrij te houden. Je neusgaten blijven ten alle tijden vrij om te kunnen ademen. Vind je het heel spannend dan krijg je ook een rietje in je mond om door te ademen. Het is afhankelijk van wat u precies wil laten afdrukken, hoe lang het duurt. Voor een facecast zonder haar zit je slechts 10 min..

Geschikte leeftijd voor een facecast

In principe kan iedere volwassene een gezichtsafdruk laten maken. Ben je jonger dan 18 jaar, dan hebben we toestemming nodig van je ouders. Graag willen we ook dat 1 van de ouders met jou meegaat. Kinderen onder de 14 jaar zijn in overleg mogelijk. Iedereen reageert anders op een facecasting. En we willen graag weten of iemand angstig zou kunnen zijn.Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl