Vragen? Neem gerust
contact met ons op!

Lifecasting Atelier Saskia Creations

Voor meer informatie of afspraken kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens.

Openingstijden:

Ma t/m Zo van 8:00-22:00
Voor spoedgevallen kunt u het beste whatsapp gebruiken of telefonisch contact opnemen.

Adres:

Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen

Contact Info:

06 8200 93 84
lifecastingoverijssel@outlook.comlifecasting in Overijssel

Waar kun je een realistische afdruk laten maken?

Ons atelier is gesitueerd in Marijenkampen. Dit is een klein dorpje tussen Heerenveen en Steenwijk. Maar wij komen ook op locatie.

Lifecasting op locatie

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om bij ons te komen, kunnen wij bij u de handafsruk laten maken. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen woning zijn, maar ook een verzorgingshuis, ziekenhuis of andere locatie.

gipsafdruk handen isala zwolle

Bellycasting - een afdruk van jou zwangere buik

Lifecasting overijssel maakt handbeelden en diverse soorten lichaamsafdrukken. Op geheel proffesionele wijze wordt er een 3D afdruk gemaakt van uw dierbare momenten van het leven. Deze worden omgezet in een super realistisch beeld. Wij werken met hoogwaardig materiaal zoals acrylhars en gietsteen. Een gipsafdruk van uw buik is ook mogelijk. Vervolgens kun je een gipsbuik versiering laten maken d.m.v. een schildering, een kanten afwerking, bloemen etc.
Wil je een realistische afdruk van jouw buik? dan kun je een bellycasting reserveren. Deze wordt in ons exclusieve duurzaame acrylhars gegoten. Kies voor een bronzen afwerking of andere metaal-looks, of ga voor ieder andere kleur die je maar wenst. Alles is mogelijk!

Gipsafdrukje van babyvoetjes en handjes

We noemen het in de volksmond een gipsafdrukje, maar eigenlijk is het helemaal niet gemaakt van gips. Gips is namelijk erg fragiel en daarom gebruiken wij sterker materiaal zoals giethars.

gipsafdruk van je handen maken

Hoe werkt het maken van een hand of voetafdrukje?

In een ontspannen sfeer maken we een mal van jouw baby's handje en/of voetje.
Een bronzen beeldje van jullie kleine ukkepuk is de mooiste herinnering die je maar kunt wensen. Je kunt een setje voetjes of handjes maken maar ook 1 handje of voetje.
Een groei casting is ook mogelijk. Hierbij laat je om elke bepaalde tijd een afdruk maken. Zo zie je je kindje groeien en veranderen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Wij maken handafdrukken door heel Nederland!

Ons werkgebied zit door heel Nederland. Of het nu om lifecasting in Wijhe, lifecasting in Olst, lifecasting in Zwolle, lifecasting Steenwijk, Lifecasting Leeuwarden, lifecasting in Hardenberg of lifecasting in Heerneveen, lifecasting in Buitenpost, Bodycasting in Burgum gaat of een bodycasting in Den Bosch of lifecasting in Almere, wij kunnen met onze bus ter plekke een mal maken en omdat het materiaal binnen een uur gegoten moet worden doen we dit vanuit onze bus.
Wilt u een casting op locatie? Let wel op de reiskosten. Helaas ontkomen wij er niet aan om op dit moment onze reiskosten te verhogen gezien de situatie met de huidige brandstofprijzen. Wij hopen hierbij op uw begrip.
bodycasting wezepReserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting Nederland | Webdesign by Saskia Creations