Omarm jezelf-borstbeeld
Jij bent mooi zoals je bent!

Bodycasting - borstbeeld

Realistisch borstbeeld laten maken

Jouw lichaam mag gezien worden, met al zijn mooie aspecten maar ook met al zijn imperfecties. Want weet je? geen enkel lichaam is perfect. Juist die imperfecties maken het lichaam bijzonder en speciaal. Het verteld een verhaal over jouw leven, hoe je bent gekomen waar je nu bent.

torso borstbeeld laten maken


Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om een beeld te willen maken van een deel van hun lichaam. Misschien speel je al wat langer met het idee, ben je trots op jouw vormen of wat je bereikt hebt.

Krachtsporters

Veel krachtsporters zijn ontzettend trots op wat ze met hun lichaam bereikt hebben. De opbouw van spieren vergt veel discipline. Terecht als je dit resultaat dan wil vereeuwigen in een uniek beeld. We bespreken vooraf wat de mogelijkheden zijn. Welke houding jij mooi vindt en goed vol kunt houden.

Een borstbeeld vóór of na masectomie

1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Het is voor veel vrouwen een rollercoaster van emoties en afspraken en onderzoeken. 1 op de 3 vrouwen ondergaat zelfs een masectomie. Lifecasting maakt het mogelijk om van jouw borsten een afdruk te maken.

borstbeeld


Veel vrouwen komen bij ons vanwege een geplande masectomie. Ze willen een herinnering aan hun borsten en ervaren het proces ook vaak als een soort afscheid. De een kiest voor een bodypainting van haar borsten en de ander kiest ervoor een borstbeeld te laten maken.Dit kan beide zowel vóór als ná mastectomie. Dit is ieders eigen persoonlijke beslissing.

beschildering borsten na masectomie

Afwerking van jouw 3D borstbeeld

Het beeld kan gekleurd worden volgens traditionele kleuren zoals brons, zilver, messingkleurig etc. maar er kan ook een schildering op gemaakt worden welke symbool staat voor jou als persoon. Omdat ik veel ervaring heb met schilderwerk is dit geen probleem voor me. Ik ontwerp dan ook graag iets moois voor jou.

Een beeld als cadeau

Bodycasting is ook een erg leuk kado om te geven. Verras je vriend of vriendin met een mooi persoonlijk beeld of geef een waardebon kado. Je kunt ook samen een duo-beeld maken, waarbij jullie lichamen in elkaar verstrengeld worden gecast. Iedere bodycasting is een creatief proces, waarbij we meedenken over de compositie en uitwerking van het beeld. Op deze manier is jouw beeld niet zomaar een afdruk, nee het is een waar kunstobject!


Jouw lichaam is kunst

Wees trots op je lichaam!

Bij bodycasting maken we een afdruk van jouw lichaam. Dit kan om verschillende redenen. Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke reden om een afdruk te willen laten maken. Maar 1 ding is zeker, het zal een waar kunstobject worden. Uniek en enig in zijn eigen stijl en klasse!

bodycasting borsten

Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting | Algemene voorwaarden | Webdesign by Saskia Creations