Zo mooi en zo lief,
de herinnering aan jou!

Baby en Kind

Die trappelende voetjes, de knuistjes. Je zou bijna vergeten hoe klein en ieniemienie ze waren. Daarom is het zo leuk om dit vast te leggen in de vorm van een realistisch beeld.

gipsafdruk voetje en handje baby

Wanneer kan je een afdrukje maken?

Het maken van een afdrukje kan al vanaf de geboorte. Het materiaal is huidveilig en het is lekker warm zodat je baby'tje niet schrikt. Toch zal het even gek voelen om met je voetje of handje ineens in een soort smurrie te zitten. Maar al drinkend of genietend van een speentje zullen de meeste baby's er weinig van merken.

Wat kost een afdrukje?

Een afdrukje van een babyhandje of voetje kan al vanaf €75,-.

Voetafdrukje in schilderijlijst

Wil je de afdrukjes van jouw babytje op een leuke mooie manier bewaren, dan zijn er veel mogelijkheden. We kunnen de afdrukjes in een boxlijst met naam en geboortedatum maken. Maar we kunnen ze ook onder een mooie stolp plaatsen, Op het glas van de stolp kan dan ook een naam of mooie tekst komen te staan. In ons atelier staan verschillende voorbeelden van stolpen, met en zonder lichtjes. En in verschillende kleuren. Dit geld overigens ook voor de boxlijsten en andere presentatiematerialen.

Voetafdrukje en handafdrukje van baby in fotolijstVoetafdrukjes van baby

Hand of voetafdrukje cadeau!

Een origineler cadeau bestaat bijna niet. Kleertjes en accessoires hebben de ouders vaak al meer dan genoeg. Maar zouden ze zelf op dit idee komen? Bij ons kunt u een waardebon aanschaffen voor het bedrag dat past bij uw budget.


Praktische tips!

extra voeding en luiers

Soms is het handig om het kindje te voeden tijdens het maken van een afdrukje. Zeker als het om meerdere afdrukjes gaat is een extra voeding, luiers of drinken handig om mee te nemen. Een tevreden kindje zal rustiger zijn en dat willen we natuurlijk graag. In ons atelier is een magnetron, waterkoker en kommode aanwezig.Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting Nederland | Webdesign by Saskia Creations