Gegraveerde Urnen,
persoonlijk en uniek!

Handgegraveerde urnen

Persoonlijke boodschap op urnen

Wil je een urn nog persoonlijker maken, dan kan je ervoor kiezen om een tekst of bijvoorbeeld een naam of datum op de urn te laten graveren. Omdat in veel gevallen de urn speciale vormen kan hebben, wordt de tekst er met de hand in gegraveerd. Er zijn oneindig veel lettertypes waar je een keuze uit kan maken. We maken vooraf een digitaal ontwerp over de bestaande urn of het ontwerp van de urn. Daarnaast bieden we een assorti van lettertypes aan waaruit je kan kiezen.

urn met gegraveerde tekst

Gegraveerde tekst op urnen

Bij de meeste sites kies je vaak voor standaard lettertypes of moet je maar "ergens" in een beschrijving aangeven wat je precies wil. Dit vinden wij onpersoonlijk en onduidelijk naar de klant toe. Je weet immers dan nog steeds niet wat je krijgt en hoe het eruit komt te zien. Hoe groot wordt de tekst? waar komt het te staan? En wat als je het nu net even wat meer naar links of rechts had gewild?

Omdat wij vinden dat jij als klant de mogelijkheid moet hebben om te overleggen wat je mooi vindt, houden we tijdens het proces van het maken van een ontwerp contact middels telefoon, whatsapp of email en sturen we foto's van digitale ontwerpen en houden we je continue op de hoogte van de vorderingen van jou urn.

Voordat er daadwerkelijk iets gegraveerd wordt, maken we eerst een digitaal ontwerp en kan je zelf meebeslissen en aangeven hoe en waar je tekst en afbeeldingen wil hebben staan. Wil je meerdere lettertypes combineren dan is dat ook zeker geen probleem.

Afbeeldingen graveren

Misschien ben je je hondje verloren en wil je op de urn naast een naam ook voetafdrukjes als graveertekst hebben staan. Omdat we alles met de hand graveren zijn er veel mogelijkheden. Denk aan bloemetjes, takjes, een regenboog of andere afbeeldingen. We doen ons uiterste best om een mooie urn voor jou te vervaardigen.

Handgemaakt en persoonlijk

Omdat de urnen die wij maken handgemaakt zijn en handgegraveerd worden is het misschien iets minder strak dan een massa geproduceerde urn. We doen er alles aan om een zo mooi mogelijke urn af te leveren. Onze urnen hebben een authentieke ambachtelijke uitstraling. De foto's die op de site staan zijn allemaal 100% vervaardigd uit het atelier van Saskia Bos.
harten urnReserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting | Algemene voorwaarden | Webdesign by Saskia Creations