Reparatie van gipsbuiken,
Jouw buik weer zo goed als nieuw!

Reparatie van gipsbuiken

Je gipsbuik.....daar ligt hij dan in een hoekje of op je kast stof te vangen en misschien zelfs stof te maken. Een gipsbuik waar niks mee gedaan is valt na verloop van tijd uit elkaar. Het is dan ook best zonde als je er niets meer mee doet. Per slot van rekening had je toen niet voor niets het idee gehad om een afdruk van je zwangere buik te maken.

Een gipsbuik gemaakt in ons atelier die niet wordt versierd zal niet uit elkaar vallen omdat we hem behandelen. Mocht je dus zelf ooit je buik willen versieren hoef je bij ons niet bang te zijn. Sinds 2022 sealen we standaard alle buiken. Of je ze nu wel of niet door ons laat versieren.

Je gipsbuik kapot en nu?

Ook al denk je:"nou, deze is echt niet meer te redden!", dan nog zul je zien, dat we hem volledig op kunnen lappen zodat hij weer zo goed als nieuw is. Met de juiste vorm!
reparatie oude gipsbuiken
Wil je je gipsbuik na de reparatie ook laten versieren dan is dat geen probleem.

We kunnen naar wens je buik beschilderen of een mooie kanten afwerking geven. Check pinterest voor leuke ideetjes en laat ons weten wat jij mooi vind.

Nieuw in ons assortiment! Mozaïeken afwerking!

Omdat de vraag naar mozaïek steeds meer toeneemt zijn we deze vorm van afwerking ook gaan aanbieden. Mozaïek is in allerlei kleuren en materiaal te verkrijgen. We maken graag een ontwerp voor jou, die past bij je wensen!

Bekijk portfolio gipsbuiken


Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting | Algemene voorwaarden | Webdesign by Saskia Creations