Mini Urnen,
neem jou liefde mee!

Mini urnen

In het atelier wordt er met veel verschillende materialen gewerkt. Iedere urn wordt met veel zorg en liefde vervaardigd. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw wensen.

Handgemaakte mini urnen

Een mini urn is een kleine urn waarin een gedeelte van de as van een dierbare kan worden bewaard. Vaak is deze mini-urn handzaam en dus kunt u de urn in uw handpalm vasthouden. Een mini urn kunt u ook met u meenemen. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat.miniurn hartjes
Veel mensen ervaren dit als troostend. Omdat hun dierbare voor hun gevoel dan dichterbij is. Wij kunnen een mini-urn voor u ontwerpen en maken die tevens past bij de grote urn. Maar u kunt ook een van de miniurnen uit ons assortiment kiezen. Onze miniurnen hebben 2 afsluitmogelijkheden. een schroefdopje (in messing, chroom, zilver etc.) of een definitief dopje passend in de stijl van de urn, bijvoorbeeld een bloem of iets dergelijks. Deze kunt u na het vullen verlijmen.

Kleuren en materiaal

Iedere miniurn kan afgewerkt worden in elke kleur naar keuze. Denk aan bronskleur, verdigris, allerlei soorten mettalics en combinaties, messing, koperkleur etc. In ons atelier hebben we genoeg staaltjes klaar liggen waar je uit kunt kiezen.

Wanneer is een miniurn klaar?

Een miniurn zal gemiddeld rond de 3 wekenklaar zijn. In enkele gevallen kan het langer duren afhankelijk van de complexiteit van de mini-urn.

miniurn jipReserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Saskia Creations - Lifecasting Nederland | Webdesign by Saskia Creations | Algemene Voorwaarden